На Уил Смит може и да му се иска всички бързо

...
На Уил Смит може и да му се иска всички бързо
Коментари Харесай

Какво ще се случи със следващите филми на Уил Смит?

На Уил Смит може и да му се желае всички бързо да не помнят какво направи на Оскарите, само че сме сигурни, че няма да се случи тъкмо по този начин.

По-интересното в тази ситуация е дали кариерата на артиста ще понесе същия пестник, който отнесе Крис Рок. А това може и към този момент да стартира да се случва.

От Complex разбираме, че Netflix са поставили на пауза работата по Fast and Loose. Новината идва дни след случилото се на Оскарите. За момента не е оповестено формалната причина за прекъсването на работата по кино лентата, в който Уил Смит би трябвало да влезе в основната роля, само че за нея се схваща и няколко дни откакто Дейвид Лийч се отхвърли от режисьорския пост.

Решението му е взето на база работни задължения, като е жертвал Fast and Loose, с цел да режисира Fall Guy с Райън Гослинг. Това е изправило продуцентите пред огромни компликации, тъй като би трябвало да търсят режисьор.

Така че прекъсването на работата по кино лентата може и да не се дължи на случилото се на Оскарите. Но се появяват информации, че преди злощастната гала Sony са дали на Смит 40 страници от сюжета за  " Лоши момчета 4 ". След шамара обаче са решили също да сложат плана краткотрайно на пауза.

Следващият филм с присъединяване на Уил Смит, който би трябвало да забележим, е Emancipation. Очакванията са филмът на Apple TV+ да бъде пуснат към края на тази година, само че премиерна дата към момента не е избрана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР